Op veler verzoek organiseert Zanggroep Kazoo na zes jaar weer een TOP2000 concert! Natuurlijk vlak voor de jaarwisseling, want dat hoort bij de TOP2000!

Op zaterdagavond 28 december wordt La Rochelle in Roggel omgetoverd tot één grote TOP2000 discotheek. De dames van Kazoo, onder de bezielende leiding van Pieter Steenvoorden, brengen op geheel eigen wijze de TOP2000 tot leven in Roggel. Natuurlijk doen ze dat niet alleen, ze worden bijgestaan door hun steengoede zeskoppige band en solisten Cas Ronckers en Hanna Lahaije, allebei met Roggelse roots. De band bestaat uit Luc Jakobs (keyboards), Peter Wijnhoven (keyboards), Gesuino Derosas (gitaar), Theo de Grood (basgitaar), Erik den Heijer (drums) en Jort Reijnders (saxofoon).

De TOP2000 Sing Party, dat wordt genieten van hits van onder andere Queen, Bruce Springsteen, ABBA, Danny Vera, de Poppys en nog vele andere onvergetelijke TOP2000 liedjes! Met hulp van de lyrics die op een groot scherm worden geprojecteerd, kan iedereen meezingen!  Het wordt één grote TOP2000 party en na afloop gaat het feest gewoon nog even verder tijdens de after-party.  

Op 1 november gaat de kaartverkoop van start bij Top1Toys in Roggel en bij Coffee & Toffee in Heythuysen. E-tickets zijn verkrijgbaar via www.zanggroepkazoo.nl . De ticketprijs is € 18,00. Wees er snel bij, want op = op.

Graag tot ziens in La Rochelle op zaterdag 28 december, aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.15 uur.