Afgelopen zaterdag 14 sept. was het weer Zonnebloemdag. Iedere afdeling van de Zonnebloem in Nederland regelt rond deze tijd activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook afd. Roggel deed natuurlijk weer mee.

We organiseerden een mooie middag die in het teken stond van muziek en gezellig samenzijn. ’s Morgens hebben we de zaal bij café Briels mooi aangekleed. De tafels werden gedekt, de vlaaien gesneden en de broodjes gesmeerd.

Om 14.00 begon het programma voor onze gasten.

Men werd verwelkomd met koffie/thee en vlaai en daarna werd volop genoten van het optreden van de Beek & Bos Band uit Heythuysen. Aukje, de zangeres gekleed in een toepasselijke Zonnebloemjurk, maakte er samen met de twee muzikanten een geweldig feestje van. De middag werd besloten met koffie/thee en broodjes.

Café Briels, hartelijk dank voor de ontvangst en de medewerking. Ook onze dank aan Kaashandel van Loon en Bakkerij Mikpuntj Heythuysen i.v.m. sponsoring.

Wij als vrijwilligers, genoten van het enthousiasme en de dankbaarheid van onze gasten.

We zien u allen graag weer bij een volgende activiteit. Misschien 4 oktober in La Rochelle tijdens de muziekmiddag t.g.v. het project “Goed voor elkaar”. Of bij onze Sinterklaasviering op maandagmiddag 25 nov.

Vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel